Kortfilms tips.

Det finns även 4 kortfilmer, som spelades in i samband med älska mig.
Osynlig: http://www.youtube.com/watch?v=RrsD_BObRWE
Jag tycker inte riktigt om berättar rösten i denna film, och jag tycker den slutar lite konstigt, men den ger definitivt ett bra budskap!
Varför just jag: http://www.youtube.com/watch?v=VHf4XyQnmsE&feature=relmfu
Det här är en otroligt stark film, och jag tycker att detta problem inte ens borde finnas! För ingen människa kan eller ska behöva stå för en annan människas val! Och speciellt ska barn inte behöva svara för livet deras föräldrar valt! Om ni ser någon i denna situation, fråga bara hur h*n mår, våga ta steget, för om du gör det. Så kan du öppna alla andras ögon också.
Om jag bara brytt mig: http://www.youtube.com/watch?v=KyWjgJv2sAc&feature=relmfu
Den här filmen var otroligt jobbig för mig att se.. Jag tror, att när det gäller mobbing i yngre åldrar, så vet mobbarna inte riktigt vad de egentligen gör.. Det händer bara, de tror att allt är skoj. Men många gånger behövs det bara en person, en människa som säger ifrån, för att andra ska inse.
Varje dag: http://www.youtube.com/watch?v=XmnmA1w0piI&feature=relmfu
Detta var den jobbigaste filmen att se! Men samtidigt kom det där in, det jag pratat om, att det kanske bara behövs en person(i detta fall 3) som säger ifrån, som står upp.
Alla de här filmerna gör ont i magen att se, men samtidigt får man sig en tankeställare, min favorit är ändå helt klart älska mig. Men ta ca. 30 minuter av ditt liv och se dessa filmer, det är värt varenda minut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback