Julkappstips! (Mamma/Mormor/Moster)

Det var iallafall en kommentar om att julklappstips är behövligt, så jag kör på! :) Här är några sista-minutenklappar till mamma! Det blir så långa inlägg så jag gör ett i taget haha. ;) Kommentera om det är någon speciell du vill ha tips till! :) (Dessa funkar förstås åt mormor/farmor och moster/faster eller svärmor också!)

Mamma

Ljus, ett gott avslappnande doftljus är alltid uppskattat! Det finns på de flesta affärer, men vill du ha ett lite lyxigare så finns t.ex yankee candle. Dessa är ganska dyra, men på nelly.com finns det små burkar med "prov" för 29kr/st vilket betyder att man kan köpa några stycken, så får mamma köpa de större själv sen! ;) Dessutom har nelly fraktfritt fram till 23 dec! Sista beställningsdag för leverans är 20 dec(imorgon) för norra norrland och 21 dec(onsdag) för resten av sverige! Direktlänk-> http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/m%C3%A4rkeskl%C3%A4der/yankee-candle-458/ (Psst, om du gillar nelly på facebook för du även 100 kronor att handla för!)

Té/kaffe, jag ääälskar goda téer! Om din mamma har någon favoritsmak t.ex vanilj, jordgubb, blåbär eller varför inte champange? Då kan du ju passa på att köpa ett té som har den smaken. Kaffe vet jag inte mycket om, men det finns ju olika smaker i det också! Det bör finnas någon butik i din stad som säljer téer, det är bara fråga runt!

Bad/hudvård, ett annat bra tips för en mysmamma är saker för kropp och själ! Gå till någon affär och plocka ihop lite smått och gott, så som en badboll, bodybutter, tvål, m.m och gör ditt eget lilla presentpaket! Bodybutter har de t.ex på Bodyshop, men även på affärer som rusta!

Böcker/tidningar, gillar din mamma att läsa? Då kan du satsa på en pocket eller kanske en ljudbok? Min mamma tycker det är jobbigt att hålla upp böckerna när hon ska sova, så hon lyssnar nästan alltid på böcker, eller läser pocket. Kolla upp vad din mamma gillar och spring till närmaste bokhandel! (Psst, dom har ju böcker på coop också!) Gillar din mamma mer tidningar istället för böcker? Klicka dig in på http://www.tidningskungen.se/ och kolla runt, dom har det mesta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback