Återigen har det hänt en del!

Det är vad jag vill inbilla mig själv iallafall! Haha. Jag har iallafall varit i Norge och firar 17:e maj, det var en upplevelse!! Sedan har jag chillat på under veckan, knasat lite och trott att jag skulle gå under. Som så många gånger förr. Men nu är det bara 11(imorgon) dagar kvar.

I fredags hade vi mösspåtagning och jag hade en underbart roligt kväll! Dagen började bra, sen blev det kaos i mitten, och slutade som sagt underbart! Hade en sjukt kul kväll ute med Carro och fick somna i min finas famn. Helgen fortsatte med mys och, om ni missat det, EUROVISION SONG CONTEST VINST!! Så jäääääkla galet!!

Nu ska jag runda av detta svammelinlägg och krypa ner i sängen och sova. Imorgon börjar näst sista veckan på mitt äventyr i Kiruna, det är så galet! Vet inte om jag ska skratta eller gråta...


..


Mycket har hänt sen sist!

Jag har bland annat varit och sett lite up coming, awesome band på tt-12an här i Kiruna! Vill tipsa er om både Join the carnival och Walter Bob, båda finns på facebook! :) 

Sedan här jag även sökt sommarjobb på rix fm festival, hoppas hoppas! Vore det inte drömmen?

Försöker komma på mer jag gjort, men verkar inte som mitt liv varit så intressant haha! Men det jag ville göra var att dra ut på det största:
JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!! :D HUR AWESOME?!?!? Sjukt jäkla awesome!

Ikväll åker jag till Norge och myser, firar 17e maj, äter god glass, och bara kommer undan från allt plugg. Så då kommer jag inte ha internet(om jag inte även vill ha en mobilräkning på några tusen hehe). Så då hörs vi tidigast på söndag kväll! :)

Ni glömmer väll inte att ni kan följa my every move, på instagram? ;) bbelinda heter jag där! :)

Filmtips?

Tänkte bara höra om ni har några bra filmtips? Så jag kan fördriva dagarna, för jag har ju inget annat att göra tänkte jag.. Ehh. Men om ni har några bra så kommentera! :)

Har ingenting att skriva om..

Mer än att jag sitter och tråkar i skolan. Har ingen lektion, men har wi-fi.. Haha. Ska väll snart packa ihop och börja gå hem, om jag orkar.. Känner att jag bara svamlar på, så ska sluta nu, vi hörs!

Sorrrryyyy.

Har inte uppdaterat på över 24 timmar, oh lord! Men igår kom en finkompis, och vi hade en sjukt bra kväll, och lagade lunch och myste på idag. Och sen har jag bara legat och tagit det lugnt! 

Imorgon är det skola igen, kulkul! Eller..? Bara 33 dagar kvar, längtar! ♥ Sitter och kollar bb live, sen ska jag nog sova.. Vi hörs kanske senare, annars imorgon!


ALLT VISAS PÅ TV ERA JÄVLA ÅSNOR!!

Åh, galet arg på marcelo och jennifer. Fyfan för killar som honom, och FYFAN för tjejer som henne. Nästan mer arg på jennifer, tjejer borde fan hålla ihop med sina kompisar...... ARGH.

.

Har totalt 5 avsnitt kvar av hela one tree hill.. Står i valet och kvalet för om jag ska kolla klart, eller inte. Vill ju inte att det ska ta slut!

Suck..

Igår när jag la mig sa jag till mig själv att jag skulle sova till minst efter tolv.. Vaknade först 9, och sen 10, och då kunde jag inte somna om..... Jag vet inte vad det är med mig och sömn men det funkar bara inte! Ska slå på ett avsnitt one tree hill och se om jag kan somna om. Åh. :(


Q/A

Fick frågan nedan, som är riktad till inlägget om studentklänningar(länk). Och eftersom det inte fanns nån URL blir det ett inlägg. Iaf svaret är Nelly.com, men vet inte om dom har den i lager fortfarande. :/ Men kolla! :)

 


Lugn kväll.

Funderade på att slå klackarna i taket och ha en galet bra kväll. Men, vet inte om jag orkar duscha, fixa mig och sen gå genom halva stan. Åh. :( Kan inte bestämma mig..... Kanske sparar mig nån helg!


Förmiddagen i bilder.

Åkte buss till körlektion, som gick jättebra, och sedan pluggade jag lite till omprovet i eftermiddag! Just nu hade jag behövt cola... Får hänga på låset när kiosken öppnar igen vid 13.


Åh vad fint. <3


Till alla er som klagade på snö i april.

Snöstorm i maj.

 


Önskar att jag hade haft min fintele i helgen/på valborg.

Min sista valborg blev en bra dag, vaknade med en finis, somnade med en finis. 

Vaknade som sagt med en fin en, myste på ett tag, sedan kickade jag bussen hem och bytte om och hämtade grejer. Sedan drog jag till finkompisarna och förfestade på terrassen, blev beer pong, ja nu jävlar och en del andra lekar. Lagom glada i hatten drog vi vidare till skolan, där var det ganska dött. Hittade några trevliga kirunabor att prata med dock! Tror jag inte pratade så värst med nån från rymd haha? Nåja, vi lessnade och drog på krogen! Var lagom skumt att se en massa 94or heh, man känner sig gammal när man inte är yngst! Dansade rumpan av oss, ramlade runt(nä, inte jag!) och hängde på tossi. Fick en grym sista dans med Kajsa, awesoooome! Sen blev det lite kaoz, men sen blevre bra! 

Imorgon skulle jag gå hem och sova för första gången sen måndags, när jag kom hem upptäckte jag att jag inte hade några nycklar. Hehehehhehehe. Lagom panik. Fick gå till en fin en och sova, tack kompis! :* Och sent sent fick jag en uppenbarelse, hade inte supit bort nycklarna, jag hade lagt dom i Annikas väska när vi skulle in på krogen för jag hade glömt min lilla handväska hos Mimma. Åh, vad lycklig jag blev där när jag låg och halvsov! 

Och åhåhåhhhh, Joakims syster åkte in på förlossning inatt, det känns helskumt att hon redan har fött nu! Känns som igår jag fick reda på att hon var gravid. Och bland det första jag sa va "hoppas det blir en tjej!", och gissa vad?! Det blev en liten Vilma/Wilma! :') (Vet inte än hur dom stavar.) Åh, vad mysigt, en lilltjej. ♥ I Joakims familj så har dom mest bara killar, så det ska bli så mysigt att få köpa tjejkläder. :') 

Blev ett sjukt långt inlägg, meeeeeen, ni får väll läsa i omgångar haha!
En gammal bild från förfesten inför 100dagars. Känns så knäppt att det bara är 37 dagar kvar! Känns som denna kvällen va nyss. Galeeeeeetttttt!!

Titta titta titta!! ♥

Ska springa ner dirrrrrrrrrekt efter skolan och hämta den, sen hem och stoppa in simkortet, åh. ♥