P.O.V

Känns som det blir en hel massa McFLY just nu, men jag antar att jag liksom, har hittat tillbaka till den där fangirl tiden. Eller nått. Vill mer än något annat till London nästa helg och se dom live i hyde park. Mer än något annat. Så om någon generös själ vill bjussa på en resa och hotell i London vore det awesome!

Åh vad fina dom är. ♥



Wohooo!!!

Idag kom lönen, och imorgon har jag världens sovmorgon!! Börjar inte förrän vid 7.30, Woho!!! Ser lite ut som jag betalar min egen lön haha! Senaste miljonen transaktioner är från ICA typ.


Jag stinker piss....

Bokstavligt talat. Har kletat in hela mig i afterbite typ. Och eftersom det är ammoniak i så luktar det urin. Fräscht!! (ammoniak är även det som är i blekmedel till håret.) Ska kolla klart på material girls sen sova, börjar 6 imorgon. Blä!! Godnatt!


Skönt..

- att jag har myggbett under foten, och på hela fötterna faktiskt.
- att tvn börjar bråka mitt i super trouper, vet dock inte om det är tv3 eller vår tv.
- att jag jobbar 7-17 imorgon.
osv ni vet.
 
hahahah, åh. ♥

Sitter och värmer mig!

Blev helt plötsligt galet kallt..


How can you treat me like that, when i gave my all to you?

Hoff. Jävla piss. Less.

Ska iaf börja klä på mig och fixa, ska på 80års kalas och sådär. Ikväll får vi se vad som händer. ska nog bara va hemma och ta det lugnt! Vi hörs senare.

Tell me can you hear my voice, loud and clear above the noise?

Jobbade som sagt 9-18 idag, plockade mest varor och har börjat få sjukt ont i ryggen, - buu! Kanske måste gå på massage eller nått haha!

Ska kanske iväg till kusin snart, blev ganska sent innan mamma blev färdig med maten osv så får se om det blir av! Annars ska jag nog börja på en fanfic och sätta upp alla mcfly bilderna som fick följa med till kiruna på min mcflyvägg. :] Fast jag vet inte vart det ska få plats haha, vill inte sätta dom för långt ner mot sängen för då kommer jag ha ner dom när jag sover, men jag vill inte sätta dom för högt upp för då ser man dom ju inte........ Kanske får göra ett mcflyhörn istället haha!

Life saver!

Vet inte hur jag skulle klara mig utan after bite.... Den är rätt dyr men det är det värt!! Har fått otroligt många myggbett sen jag kom hem och håller på att klia sönder hela kroppen!


Dreams we have as kids all fade away.

Jag har inte riktigt nått att skriva.. Mer än att jag jobbade till fyra, sen tog jag en tupplur, sen åkte jag och mamma iväg och åt och sedan åkte vi på loppis. (har nog aldrig beskrivit min dag så snabbt haha!!) Nu ligger jag i soffan och kollar lite tv. Känns som jag kommer somna när som helst. Är asatrött. Men missade towie idag ju så borde se reprisen inatt.


Such a long long way to go, where I'm going I don't know.

Ligger och tittar på the only way is essex, sedan ska jag sova, börjar 7 imorgon, hehe! Jag hade nått att säga förut men har glömt. Kul.... Hör av mig om jag kommer på det!


Har precis spelat lite minigolf!

Kom 2a av 5 så är nöjd!


Haha åh!

En gång i tiden hade jag kort hår! Mamma kom in med ett gammalt skolfoto, från åttan närmare bestämt. Här har jag kort hår och även en släng kvar av min rosa lugg!! Minnen. <3 ❤


We take it for granted that we'll be the same.

Vet inte om jag ska kliva ur sängen eller sova mera.. Är ju ledig så vill sova länge! Men ändå inte haha..


Mina tefat är slut!!!!

Åh. Mina tefat är slut! Vad gör man då liksom?! :( </3

Are you willing to turn the tide?

Hehe, har fått en thing för att sätta lyrics som rubriker! Men hellst hade man ju velat ha hela sånger haha!

Men men, har precis ätit pyttipanna(eh, beroende? ja!). Lyssnar på lite AiluCrash, hur häftigt är det inte att Ludde gått på rymd?! Och lite häftigt att jag träffa han på en hockeymatch också hehe!

Nåja, imorgon är jag ledig, score! Ska in till tandregleringen(haha mycket sånt nu..) för jag råkade 'tappa' en av löständerna.. Låter som jag är värsta gamla tanten nu! Har jag förklarat det för er? Att jag har löständer? Kommer inte ihåg! Har iallafall två tänder som är påklistrade på ett par brickor som är påhängda på bågen, if that makes any sense? Haha! Ska iallafall dit så dom kan klistra på den igen. :)

Han är ju jobbigt snygg!

Vad tycker ni?

Här är bilder på mig i lite olika nyanser av rött, vad tycker ni? :)


Hahahaha.

Oh lord. gick igenom lite bilder på bdb och insåg att jag har skrivit "gmn", aahahahaha! Tycker det ser galet fult ut och trodde aldrig att jag hade skrivit så?! Hahahaha. Kan inte sluta skratta. Åh, Belinda då. :( 
 

Funderar på att färga rött...

 
Sen har vi ju den jobbigt översnygga Ariana Grande:
 
Men hårfärger ser alltid snygga ut på snygga personer....... Wäh, vågar jag?! Har velat färga rött i flera år nu! Och senaste 2 gångerna jag färgat hos frisören har jag sagt "brunt men nästan rött" men det har liksom aldrig blivit så rött som jag tänkt haha! Så funderar på att slå slag i saken! Ååååh. Vet inte!

Trötttttttt.

Varför är man alltid trött när man vaknar av klockan? Alltid. Aja börjar klockan 8 så ska börja rusha, vi hörs!

Sick of it all.


VARNING!!! Äcklig bild. :(

Hatar hur skitig man blir under naglarna när dom är korta!!! Åh! Hur mycket man än tvättar och tar bort skiten är det tillbaka på 2 röda. Hur fan ska man göra?! Tips är varmt välkomna haha! (vet att nagellacket är äckligt ska ta bort det, men det förstörs på en gång när man jobbar. :( )


But darling I'd still catch a grenade for you.

Hehe, ja, den där pytten blev inte av förrän nu! Heh-heh-heh.. Oops! Nåja, den blev av i alla fall! Ska börja krypa ner i sängen och läsa lite fan fics och sen soooova. Åh vad skönt! Vi hörs imorgon(idag..). :*
Langar en massa gamla bilder, mest för jag är för lat för att föra över nya. :* EN MÅNAD OCH EN DAG TILLS HOCKEYSÄSONGEN DRAR IGÅNG!! HUR AWESOME?!?!?

Make me your radio, and turn me up when you feel low.

Idag jobbade jag 14-21.15. He-he-he. Känns som det är typ fredag eller nått, mina dagar är helt messed up, men det brukar dom ju vara så haha! Imorgon är det lediiigt, ska nog ut med mamma nånstans och mysa kanske. :*

Kom hem för typ en timme sen, och ska nog steka lite pytt till mig själv, har ju inte ätit nån middag! Åt lunch vid typ 12-13 och sen åt jag en såndär 'soup in a cup' ni vet(?) vid 16, så det börjar bli dags för lite mat haha! :) Nåja, vi kanske hörs senare annars imorgon. :*

När jag såg den här bilden kom jag att tänka på att jag klippte av mina naglar för typ 2 dagar sen... Har inte haft alla naglar korta frivilligt på månader. :( Jag tänker alltid 'åh men det kan ju va skönt och fint med korta naglar', sen ångrar jag mig alltid, får ju ont i fingertopparna haha! Måste gå och fixa naglarna snart igen. :) Folk fattar aldrig varför jag vill fixa till dom med akryl osv, för jag 'har så fina mina egna', men dom går ju av hela tiden! Wäh. :( Nåja!

Har haft så sjuka sömnvanor senaste tiden..

Har vaknat typ en gång i timmen på morgnarna från typ 5 eller nått. Och sen har jag drömt en hel massa skumma drömmar, jobbiga drömmar, som inatt drömde jag att jag blev svärmad och jagad av getingar... Blä.. Hoppas allt återgår till det vanliga snart. :)

 

Idag jobbar jag 13-19 så ska börja äta lunch sen klä på mig och sådär. Så vi hörs nog efter 19 :)

Köpte lite godis här om dagen, gick på typ 80 spänn haha!


Looking good! Eller..?

Ja, man kan ju inte säga att gräset är grönare på den andra sidan iallafall, inte om Kiruna är ena och Nyköping andra.. Vill tillbaka!


Sug..

Kan dom inte fixa sånt på natten? ._.


Yay!!!

Appen funkar igen. Woho!! Nu kan ni förvänta er bättre uppdatering :D just nu är jag i lovikka men imorgon bär det av tillbaka till Kiruna så vi hörs imorgon. :*


Nu är jag hemma!

(Fast det har jag varit i typ en halvtimme haha..) Efter jobbet blev det bio, slutade 18 och 18.30 började snövit, så det var snabba puckar! Tycker filmen var bra, men var alldeles för högt ljud för allt skrik och hög musik.. Och jag tycker även att de kunde valt någon annan en kristen stewart för huvudrollen. Jag gillar henne, men allt hon gjorde bara skrek bella om det, och det blev liksom bara knasigt.. :(
 
Nåja, hade världens huvudvärk på bion också, vilken inte var bästa kombon kanske.. Den började vid 14 och sitter ännu i. Så jag ska snart däcka till en film hade jag väll tänkt. Imorgon jobbar jag igen, 7-14, så det är väll lite skönare! Men, vi hörs imorgon! Kysstja.
 
Hur snygg är han inte?! Visste ni för övrigt att hans lillebror är liam hemsworth, gale i the hunger games och will i the last song? Lyckas man inte få den ena kan man ju satsa på den andra så att säga. ;) (Sen att liam är förlovad med miley och chris har fru och barn behöver vi inte tala högt om..) De har även en äldre bror(luke) som har gjort lite mindre roller i till exempel stallkompisar och elefantprinssesan! :)

Sådärja!

Nu har ni fått lite tidsinställda inlägg. Känner mig så duktig!! Sitter fortfarande på jobbet(även detta är tidsinställt haha). Och har cirkus en timme kvar att jobba! Sedan får jag se vart kvällen tar mig, (haha så poetiskt...) så vi hörs när vi hörs kompisar! 
 
Sen vill jag även be om en tjänst! Kan ni inte kommentera något ni hade velat se i bloggen?
Nått skönhetstips?
Produkttest?
Tävling?
Dagens blogg?
Designtips?
Mina favvobloggar?
Frågestund?
Mer citat?
Mindre bilder?
Recept?
Vad vill ni ha?! :)) Det tar bara några ynka sekunder att kommentera, det är jag väll värd? ;)

New in.

Orkade inte ta bilder, men bland annat dessa två plagg har hittat sig hem till mig de senaste dagarna (dock så har jag jackan i en puder-rosa variant ;) ) :
 
 
 

"Godkänn bara vänförfrågningar från personer du känner i verkligheten"

 
??????????

I want.

- tatuera mig
- pierca naveln
- börja på cheer igen
- se mcfly (varför inte gratis den 4 augusti.....)
- få lön
- va ledig
- sluta va så tandläkarrädd.......
- shoppa
- åka till storbrittanien/irland, usa, australien och ungern
- ha bil
- färga håret
- festa sönder
- ha julafton
- se norlie & kkv
- sola
- va färdig med tandställningen........
- att hockeyn ska börja igen!
- äta glass och jordgubbar
- färga håret rött
- ha längre hår
- fixa naglarna
- göra en brazilian blow-out, (men vet inte om jag vågar, hört både bra och dåligt om det..)
- ha photoshop cs
- säkert en miljon saker mer, men det får räcka haha, innan jag verkar girig!

Ontttttt.

Har ont i tänderna, fuck. Tog ut själva bågen på tandställningen igår för att dom skulle få plats att operera, sen fick jag ju nya 'gummisnoddar' när hon stoppa tillbaka bågen, och eftersom dom är just nya så är dom inte lika elastiska som dom gamla utslitna, vilket resulterar i att det gör ont. Wäh!!

Nåja, jobbade 10-20 idag, så sjukt skönt det var att börja 10! Imorgon är det som vanligt - börjar 7 haha, men det ska nog gå bra det också, hoppas jag! Var lite kaosat idag och varmt som tusan. Wäh. Ska försöka ta lite bilder på mina nya kläder nu och lägga in så ni har nått att kolla på imorgon typ. :*

You'll never bring me down, 'cause i'm so far above you.

I find it hard to hold a conversation,
and being with him's just an aggravation.
I could stay but I haven't got the patience,
I'm sick of his pathetic explanations.

That's why I've forgotten falling in love with you..
This is agony, and you know you're putting me through this misery, 
taking every memory.
Just tell me why this misery won't go away,
how can we carry on this way?

You'll never bring me down 'cause I'm so far above you.
You think you're strong but you're nothing to me now,
and I hope you will be happy this time around.

Fyfan.

Ja, någon operation blev det inte.. Tog lugnande innan men fick panik och började storböla och hyperventilera. Och nu efter mår jag piss av det där medicinen.. Känns som jag ska spy när som hellst, trött, ont i magen och jävlig. Hoff.

1 Juli.........

Kan inte fatta att det redan är första juli?! Sjukt!

Kom hem från jobbet typ tio i tio eller nått sånt, allt gick prima. Sedan har jag ätit och kollat sista timmen på mean girls, ska slå på någon anna film nu, är sugen på dear john eller wild child, sedan ska jag sova.

Imorgon är jag ledig från jobbet men ska opereras.. Hoff. Får se hur det går, håll tummarna för mig! Puss och kram skumbanan!

Åh vad jag saknar den dagen, helt sjukt... Mösspåtagningen. :(

Börjar om tyyyp en timme.

Så jag ska börja äta, klä på mig och fixa sådära. Är inte alls pepp på att jobba haha, sen är det ju "bara" 7 timmar idag, men sen är vi bara 2 pers de 3 sista timmarna.......... Hoppas på det bästa! Nåja, vi hörs kanske ikväll efter jag slutat. Ska försöka tidsinställa lite inlägg om jag orkar/hinner/kommer på nått. :)