Hej kompisar!

Har fixat internet här hemma idag. :) Sitter just nu med ett(två) äckligt religions arbete, men ska snart lägga av mig det och börja fixa mig. Ikväll blir det party! Tror dock att jag börjar bli sjuk! Bläää. Ont i alla leder och skelettet, och det brukar jag få innan jag blir sjuk.. fml. Trött är jag också, så funderar på en stödvila innan jag beger mig! Nå, vi får se :)

Usch, vad dålig jag känner mig!

Men har inge internet och så, och nu är jag supertrött så ska hem och sova, helt klart. Men jag återkommer nån dag.

Rubrik.

Sitter just nu ensam hemma hos joakim, hans pappa kommer nog snart hem dock. :) Joakim är iväg på hockeygymnasie-träning och sen har han träning. Hans kusin fyller även år imorgon, så det är fika sen idag, får se om jag följer med dit eller inte, foten vill liksom bråka lite till!



Fick jättefina armband!

Ett av Joakims familj, och ett av hans kusins familj! Båda är rosa och jättefina! Ett med runda rosa pärlor och två kronor, en silverpläterad runt och en i plexiglas. Och så ett med rosa pärlor och stenar med ett litet hjärta. Det är Carro(Joakims kusins tjej) som gjort dem själv. Svårt att göra dem rättvisa med cambilder, men det får duga. ♥
Vill ni ha likadana? Det får ni inte! ;) Haha men vill ni beställa egna så har ni Carros webshop här: http://www.myowndesign.se/ <<länkkkk !

Hemma från akuten..

For till akuten för att verkligen kolla upp om det var någon spricka eller så, men läkarn kunde inte se något. De ska låta en röntgenläkare kolla upp det imorgon, och så ringen de om det är något. Har fortfarande sjukt ont, så vi får se hur det går med skolan imorgon, kul!

Sådärja!

Nu har man lyckats skada foten också.. Missade ett trappsteg, trampa snett, och ramla sista biten, skönt!

Nu är snyggingen ute och övningskör!

Så jag stannade hemma och ska va färdig vid 13.30, för vi ska på hockey. :) Får väll börja fixa mig... Snart. ;) Annars vet jag inte alls vad som händer idag, vi ska väll bara ta det lugnt. :)

Såg på Jag saknar dig igår, och jag grät från att hon dog till filmen var slut.. Trött blev jag haha. :) Nåja, bra var den!
Vi hörs lite senare, annars som sagt imorgon. ♥

ÄR FRAMME OCH MÅR BRA. ♥

Skulle bara säga att jag är framme i kiruna och allt är bra. hörs nog på måndag :)

HELVETES JÄVLA FAAN!

Får man va så ful i orden?? Men jag måste hur som!! Södertälje ledde med 0-2, och nu står det 5-2, vad håller dom på med?!?!?! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Är med och tävlar hos flavoured! :)

Jag tävlar om en onepiece. Hade varit superkul att vinna, skönt att kunna krypa upp i en onepiece såhär när vintern kommer till Kiruna, har redan snöat! Vill verkligen inte åka upp igen, så hade varit skönt med nått roligt att se fram emot, att få en liten vinter-depp present för att peppa lite liksom!
>>Länk till inlägget.<<

Hade velat ha denna underbara skapelse i storlek small. ♥

Förlåt kompisar!

Men dagen idag har inte varit en jättebra dag.. Har dock ätit hos mormor, köpt nya (assnygga) skor och lite så. Nu ska jag packa ner det sista för imorgon bär det av mot Kiruna igen. Blä! Förhoppningsvis blir uppdateringen bättre imorgon, men det är inte säkert. För imorgon ska jag mysa sönder med min fina, saknar honom sååååå mycket!! 

Så vi får se hur uppdateringen blir, men annars hörs vi på måndag kompisar! ♥

HAHAHAHA?!

Vet inte om ni har det, men på blogg.se's startsida så har jag en klamydiareklam. Och så ska man kolla på ett ord sen klicka på bilden som stämde. Det fanns en bild på en cykel, en polis, ett bröd och en hylla med flaskor typ? Och ordet va anka........... Så nu har jag klamydia haha! Nåja. :)

Sitter och tittar på Breakings News med Filip och Fredrik, haha dom är sjuka!

Åååh!

Känner att bloggen bara tynar bort. :( Men jag ska försöka bli bättre igen. ♥ Har dock inte varit hemma på typ hela dagen! Har bl.a kollat min fina systemkamera. ♥ Nästan helt säker att jag ska köpa den, en Sony Alpha- a33, vad säger ni om det?! :D

Hade nått att skriva men kommer inte ihåg nu.. :s Nåja, idag ska vi(linköping) slå skellefteå! ;) Annars ska jag dra igång ett Teen Mom avsnitt nu. :) Sen ska jag väll äta nått och sådär. :) Så vi hörs mina vänner. ♥


Har ingen mascara idag, och ser ut som ett jäkla monster på bild då haha!
Har söttröjan idag, hehe. ♥

Åh, ibland tycker jag om mig själv. ♥

Äter minipiller(p-piller) och dom tog slut igår, trodde inte att jag hade några, men smart som jag är hade jag stoppat ner en ny karta i resväskan. Jag♥.

Varit ute hela kvällen!

Kom hem för bara en stund sen, åkte ut med mamma och hade en liten myskväll. Välbehövligt. ♥ Tittar just nu på house, och sen ska jag nog titta på någon film. Eller fler MADE eller Teen Mom avsnitt, vi hörs kanske sen, ananrs imorgon. ♥

MTV's MADE.

Just nu går MADE på MTV, och det är ett highschool cheerleadinglag som är med. Ett jag inte sett, men jag missade mer än halva så ska kolla resten på nätet sen. ♥

punktpunktpunkt.

Haha, kommer inte på nån rubrik. :( Här öser regnet ner! Hur är det hos er? 
Nu ska jag ta tag i lite skolarbete, vi hörs sen.♥

Kung!

(Inte ölen alltså, utan jag!) Jag ville verkligen se life as we know it MEN den ville verkligen inte funka! Men, kompisar, jag fixade det, score! Så nu ska jag se den och sova, tjing. ♥

Måste tipsa er!

Har redan gått en timme, men ändå. Just nu går Honey på tv3! Om ni inte sett den så se den, på ett eller annat sätt. ♥

Idag har inte varit någon bra dag för mig..

Och jag ber om ursäkt för uppdateringen, men jag hoppas att imorgon blir en bättre dag och att uppdateringen blir bättre då. Ikväll hejar vi fram LHC(Linköping) och SSK(Södertälje) eller hur kompisar?! :) ♥
Glöm inte frågestunden några inlägg längre ner!

Oops!

Har varit ute hela dagen och lekt vuxen! Var på banken och försäkringskassan. Ska även passa på att klippa mig och fixa håret nu i veckan! Vet inte riktigt vad jag ska skriva. :/ Åh, noll inspiration! </3

What to do? :(

Hur många lingon finns det i världen? Prinsessa? Nanny McPhee? No strings attatched? Life as we know it? Easy A? Blue crush? Red riding hood? Jag saknar dig? Älska mig? Fired up? One tree hill? Where the wild things are? Angus, thongs and perfect snogging? A christmas carol? Änglavakt? Nån annan jäkla film eller serie!?!?! Har verkligen beslutsångest, ååååh! :(

Omnomnom!

Kom hem för ett tag sen. Blev tandregleringen och sen stan en stund, köpte även McDonalds, omnomnom! Sitter och kollar lite på tv just nu och funderar på att sova en blund. (a)

>Emma< vill ha mer hockey i bloggen, och eftersom jag va på match igår så kan jag ju skriva lite om den. Det är
bara div.1 men alltid någe. ;)


Goodmorning.

Känner att jag alltid döper mina första inlägg till godmorgon, känns tråkigt men vad ska man göra? :(

Har vart vaken i typ 1 timme. Ska snart äta lite och sen ska jag till tandregleringen! Hoppas att tandställningen åker ut snart.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva så vi hörs senare. 

Glöm inte frågestunden. ♥

Trött tjej!

Ska kolla klart på efterlyst nu, sen ska jag sussa. Funderar på hur man ska göra med bloggen asså... Känns så meningslöst att skriva utan respons från er kompisar! 

Vad vill ni ha mer av? Vad är ni nöjda med? Tell me please! ♥



FRÅGESTUND!

Har fått några nya läsare, så tänkte ta och ha en frågestund. :) Kör, all in! Svarar ärligt, bara fråga allt vad ni är nyfikna på. :) !

Nu är jag hemma!

Stack iväg på hockey med morfar. Skulle kunna bo i ishallen haha. ♥ Sen var jag hem en snabbis och sen åkte jag iväg med pappa och åt kinamat. Och så nu är jag hemma. :)

Nyköping vann med 6-3, vi fick en massa skitutvisningar i sista perioden och domarna hade väll huvudet på annat håll..... Men vi gjorde en bra match, de har höjt sig otroligt mycket till denna match, åh, finafina pojkarna. ♥
En dålig mobilbild på ett fint intro. ♥

Förlåt!

Har varit riktigt sugig uppdatering! men igår så fixade jag hela dagen, sen var det kalas, och sen slutade kvällen på akuten. Blev där till klockan 4.. Men alla mår bra. ♥

Idag blir det hockey och sen får jag se. Ska börja fixa mig strax så jag hinner. Suttit förlänge som vanligt.. oops!

Är även med och tävlar hos >Ida< om en ziperall! Klicka >här< för att komma till tävlingen :D


Ont i tänderna.. :(

Som ni kanske vet(eller så vet ni inte men så är det iallafall) så har jag tandställning. Och ibland när jag vaknar så har jag sjukt ont. Som idag. Idag är det framtänderna som jävlas, hoppas det går över eftersom jag ska ha kalas idag!

Förövrigt så är statistiken skyhög när jag gör "reklam" för min dagens blogg osv, men sen försvinner alla dagen efter. Varför stannar ni inte? Vad kan jag göra bättre, vad vill ni läsa om? :) Tell me!

'
Den där sommaren var en bra sommar..

Trööötttt

Funderar på om jag ska sova lite. men åandrasidan ska jag väll med mormor och handla och så snart.. Beslutsångest.

Gooodmorgooon.

Eller ptja, har vart vaken i ca. 2 timmar. Men har helt enkelt inte tänkt på att skriva. Men nu gör jag. :) Och hungrig är jag! Och eftersom jag inte har nått annat att skriva om tänkte jag visa mina "outfits" från onsdag och torsdag. :)
Jättekonstig bild men aja...
Tröja: Gina Tricot 99:- tror jag den går för på hemsidan men va på rea för 30:-
Leggings: Joy 100:- fast nu kostar de 49:- har jag för mig

Sjukt dålig kvalité men ni får stå ut. ;)
Linne: H&M vet inte vad de kosta(va 2 pack), mamma köpte!
Kofta: JC, köpt för länge sen så ingen aning..
Leggings med dragkedjor vid byxslutet: Gina Tricot, köpt för länge sen på rean. :)

Dagens blogg vinnarna. ♥

Vinnare 1 <- superfina bilder! fast hon håller på fel lag. ;)
Var så många som var med, så jag lottade två och valde två. Säger dock inte vilka, spelar liksom ingen roll, alla vann ju. ♥

Anmäl er gärna igen! Skriv bara en kommentar att du är med. :)
För två lotter: Följ min blogg på bloglovin'.
För tre lotter: Skriv om min tävling i din blogg/på facebook.
Om ni gör något extra skriv med det i kommentaren. :)


Vann bara 20 kronor haha!


Titta vad jag köpte idag! :D

Ett såntdär trisspaket! Nostalgigrej, för de fyller 25. Så nu har jag att skrapa. ;) Och den snyggaste(rosa) är från 93, score! :D Hörs sen, om jag vinner eller inte. ;)

DAGENS BLOGG AVSLÖJAS IMORGON!

För att göra det rättvist så väljer jag bloggar idag, och lägger ut dom imorgon runt typ 13. För att ha lite bättre exponering. ;) Är så sent nu. :) Men försätt anmäla er. ♥

Idag så!

För ett tag sen så var jag med och tävlade om en rosett(cheer bow) på Ida-Marias blogg! Hon driver sveriges troligtvis största cheerblogg, jag vet inte om någon annan? :P :) Och den är helt awesome!

Och iallafall så vann jag, och idag ploppa den ner i min brevlåda. Woop! :D Den är jättefin, med rosa paljettyg och rosa hjärtan! I LOVE IIIT! ♥
Idas blogg: http://youbetterwork.blogg.se !

Superbelinda!

Hehe, har hunnit ha sönder micron, och lagat den! Även haft en jäkligt irriterande mascara bit i ögat, och fått ut den.. Plus smetat ut mascaran! Men nu ska jag dra. Pusstjao. ♥
Kör på lite mer mittbena idag. Hiss/diss? :D

Godmorgon! ♥

Vaknade för en stund sen. Sköööönt! Ska klä på mig sen ska jag väll ut. Fast det är tråkväder idag igen. ://

Glöm inte att anmäla er till dagens blogg här nedanför! ♥

DAAAGEEEENSSSS BLOOOOGGGGG!!!

Sådär, tänkte köra en dagens blogg! Ni har hela dagen på er att anmäla er, och vinnarna dras typ klockan 19, om jag har tid då! För jag ska troligtvis på bio och sånt roligt idag.. Men annars dras de tidigare/senare beroende på hur många som är med! GO FOR IT! :)

Kommer dra en slumpmässig och en vald!
1 lott: Skriv att du är med.
2 lotter: Följ mig på bloglovin'.
3 lotter: Skriv ett inlägg med bilden nedan/lägg upp på facebook!


(när jag orkar ska jag göra en beige bild, om jag bestämmer mig för att behålla beige..)

trött_chey_93!

Skulle kunna somna här och nu. Men ska kolla på Svenska miljonärer, sen ska jag sussa. 

Lite ledsen att födelsedagen är över. Nu är det ju ett helt år kvar tills jag fyller igen. :/ :( MEN det är inte färdigfirat! På lördag blir det kalas och så, så har lite kvar att se fram emot! 

Ååh, superfin pool på tv. Nu vill jag verkligen åka till Ungern och badaaaaaaaaaa. Kanske ska kolla höstlovsresa... Tål att tänkas på! ♥
Ser helt sne ut haha! Men jag älskar mitt långa hår, när det är rakt! Vill verkligen inte klippa mig. :( Funderar även på om det går att rakpermanenta, ska nog höra om det går. Sjukt skönt hade det varit!

Slut på födelsedagen. :( !


Suddig bild på glad tjej!


.


Nu går statistiken ner igen? :///

Inge bra födelsedagspresent you guys. :(

Har suttit alldeles för länge!

Måste verkligen stressfixa mig nu! Vill se nya introt på hockeyn och så. Vi hörs nog efter. Pusssss! ♥

Exakt 18 år sedan jag föddes!

Helt sant! Detta är tidsinställt för att vara exaaakt. Och nu, 2011-09-14 17:45 är det exakt 18 år sedan jag föddes! Så stort grattis till mig! :D

Sitter och väntar på kebab. ♥

Mamma ska köpa kebba, sen ska jag fixa mig inför hockeyn ikväll. Åh. Bra dag. ♥

Mehehehehe!

JAG ÄR 18 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRRRR! (Eller ah okej, 17.45 men ehe!).. Vaknade av frukost på sängen, hur mysigt!? Sen har jag hunnit ringa EF, men hon som svarade visste inte, så blev vidarekopplad till en jättetrevlig tjej. Hon visste inte heller riktigt, och ingen av de som hade koll på det var där, men de skulle ringa upp! Så vi får se vad som händer där. :)

Annars har jag inte gjort så mycket! Är fortfarande ganska trött haha. Ska väll få i mig lite lunch snart kanske, och ikväll blir det hockey. :)

KUUUUL!(eller med k..)

Fick ett 08samtal i måndags som jag inte hann svara på.. Kollade då upp numret och insåg att det va från EF-språkresor. Ringde upp flera gånger, men fick inget svar. Tänkte då inte mera på det. Insåg dock för en stund sen att jag varit med och tävlat den 29augusti om en språkresa med dom.. FÖRSTA SAKEN JAG GÖR IMORGON ÄR ATT RINGA UPP DOM IGEN! Hoppas om jag vann att dom inte gett bort det till nån annan... FML.

Are you ready to turn the tide?

Are you frightened, 'cause I'm frightened 
Earth's a shambles and we are just making it worse 
Short of breath, short of time 
We got to act before it's too late 
Do we lay, down and die 
I don't want to, want to hide 
It's our world, it's our life 
What I want is to turn the tide


Are you ready to turn the tide?

We're killing each other in the name of god
We're killing god in every one of us 
Someone's got to make it stop 
Forget our fear remember how to trust

I won't lay, down and die 
I'm not running, I won't hide 
Isn't this, our own life? 
I'm gonna need you 'round to turn the tide


Are you willing to turn the tide? 
Oh, help me to turn the tide

I'm only asking you please to see 
The souls underneath, they aren't different from me 
Down deep, they cry they bleed 
I'm only asking you please to see 
The souls underneath, they aren't different from me 
Down deep, they cry they bleed

Are you frightened, 'cause I'm frightened too 
But I'm ready to turn the tide



En otroligt stark och fin låt, när man verkligen läser och tänker till!
(Det finaste med allt, är att snyggingen(Ludvig/Ailu) har gått på rymdgymnasiet, hur ballt? ♥)

Lite sådär knäppt..

Att jag faktiskt blir myndig om en och en halv timme! Gaaaaaah! Mycket tjat om det i bloggen nu haha, men har svårt att få in det i hjärnan! :D

Känner att det ändå inte blir så många inlägg om dagen. :/

Men jag är dålig på att fota, och cambilder känns så trist! Och så har jag inget riktigt intressant att skriva om. Så kom med förslag vad ni vill läsa om snälla snälla. ♥

Hemmaaaaaa.

Var ut till tandläkarn en sväng, och sen handlade jag... HATAR tandläkaren! Hon va helt galen också. :/ Brukar inte va rädd, men det va jag nu.. Hade iallafall inge hål, tack och lov!

Nu är jag trött, ska snart äta raggmunk, mums! Sen får vi se vad som händer ikväll. Kommentera gärna fina ni. ♥

Uää...

Mår inge bra alls! Ont i halsen, snuvig, ont i magen.. :( Hoppas jag mår bättre imorgon! Ska nog ta en kopp te medans jag väntar på mat. Bacon med löksås och potatis. ♥
Vad har ni annars för er idag? :)

Kan knappt fatta det!

Men jag fyller 18 år imorgon! (Onsdag alltså. Inte tisdag.) Känns så otroligt overkligt, då börjar ju livet på riktigt, mitt liv blir verkligen mitt. Jag fattar alla beslut. Men jag vill inte.... Jag vill egentligen inte behöva fatta beslut, betala räkningar, ni vet! Så det är en bitterljuv dag att se fram emot!

Men den kommer nog ändå bli galet bra! Jag ska gå på hockey, och se mitt älskade Nyköping göra sin seriepremiär, sen ska jag äta gott och köpa min första flaska alkohol. Kan det bli bättre? ♥
5 år sedan den här bilden togs, känns som igår!

Tänkte göra några fler klädkollage..

Är det någon speciell affär/sida ni vill se ifrån? Något färgtema? Eller någon speciell prisklass? Kom med förslag! :)

Mina knän hatar mig..

De knakar hela tiden, när jag råkar dra dem för långt bak... Sjukt jobbigt. Vet inte ens vad det är som händer, men ont gör det, och så går det inte att gå. Blä. </3

Godmorgon!

Har vaknat för en stund sen. Ska kolla lite på "Jersey Cheer", ett nytt program som nyss har startat i USA. Där de som i Jersey Shore följer några människor. Skilladen i detta är dock att de inte super och gör bort sig. ;) Utan man får följa Central Jersey All-Stars när de tränar osv. :) Hääääär (<- LÄNK!) kan ni spana in det! :)

Fyller år om två dagar, fint det där! Godnatt. ♥


Klädkollage!

Här kommer lite höstkläder från H&M. Åh så mysigt det hade vart att köpa allt haha! ♥
Ser lite konstigt ut med vit bild när bakgrunden är beige men saksamma!
'
Kofta 299 / Linne 49.50 / Halsduk 99 / Leggings(Barn) 79.50 / Ring 49.50 / Armband 79.50 / Skor(Barn) 129

Idol VS. Sommarspelen.

Började att kolla på sommarspelen, med klickade över till Idol på mammas begäran. Sen har jag hoppat lite emellan.

Vad har ni gjort ikväll, har ni kollat på nått av dem? Eller på nått helt annat?
Snygging, påväg mot nh-icebreakers!

Åh vad fina ni är!

Statistiken bara höjs och höjs, fina ni. ♥ Nu ska ni bara börja kommentera också. ;)

Jag behöver lite inspiration, vad vill ni läsa/se mer av? ♥


puss på er!

Bläääääää!

Usch, mår verkligen inge bra.. Sovit typ en timma nu.. Var ut en sväng med mamma, men vi åkte hem ganska snabbt för jag inte mådda bra. Orkar verkligen inte. :( Sitter och kollar på en av dokumentärerna om 9/11 som går på tv4fakta ikväll. Usch vad jobbigt det är att se alla som hängde ut från fönstren och allt.. Klaginlägg igen haha!

Frågar igen, vad tycker ni om designen? :)

Q/A (Svar på svar om mina ortroser)

"Åh tack för svaret! tror nog att jag borde införskaffa mig ett par sådana! och vad roliga saker du gått i! Men synd att du inte kunde gå i Cheerleading längre:( Jag går i det i luleå, och jag vet att det inte är så stort här uppe i norra, så det är synd:( Man får kämpa som tusan för att det inte ska dö ut helt och hållet;) haha, vart gick du i det när du gick ett år? och har du planer på att flytta tillbaka dit senare eller? 

En till fråga bara, var du tvungen att betala dem där ortroserna själv eller?:) för såg att dom var ganska dyra på internet :/ men det är väl värt det antar jag!"



Åh, vad roligt! :) Vilken förening och vilket lag? :) Jag gick i Nyköping Baltic Beasts Cheerteam Crystals, men skulle börjat Brilliants om jag inte flyttat. :/ Mja, jag vet inte om jag ska tillbaka dit, eller om jag ska satsa på t.ex stockholm istället, där det är lite större. :)

Nej, som tur var inte. Jag gick till en sjukgymnast, och fick en remiss till ortopedtekniska. Och där fick jag ortroserna gratis. I min kommun(mitt landsting) så får man det gratis tills att man fyller 19! Så länge man har en remiss. Så hör med någon sjukgymnast/läkare och se vad som gäller där du bor. :)

Åh, vet inte om jag är nöjd med designen?!

Den känns jäkligt vårig.. Funderar på att byta till en grå design.. Men kanske spara den här till våren.. Ååååh jag vet inte! Vad tycker ni? :(

Funderar på att börja göra lite enkla designer..

Eller bara headers, som förut. Men det är så tråkigt när jag lägger ner en massa tid, så byter personen efter bara några dagar! 

Exempel på några headers jag har gjort:

Osvosv! 

Skriv en kommentar om du vill ha en header eller design! :)

Har gått och blivit förkyld..

Vaknade imorse med ont i gommen och snorig, så förkylningen är påväg. Jag som trodde jag skulle klara mig! Bara den är borta tills på onsdag.. :/ 

Godmorgon förresten!

Näni, mina vänner(eller fiender?)

Nu ska jag ta och sussa jag också, ögonen faller snart ihop, och imorgon kan jag smsa med finis som vanligt igen. Så ju tidigare det blir imorgon(idag?) desto bättre! Vi hörs säkert imorgon. ♥

(Btw, eftersom jag började på designen så blev det inget kollage, så här kommer ett gammalt somrigt ett!)

Sådärja!

Nu har jag ändrat om ganska rejält i designen, vad tycks? :) 

Kan inte bestämma mig för om jag vill ha två olika nyanser av beige som jag har nu, en på bakgrunden och en på innehållet. Eller om jag vill ha samma. Och isåfall vilken av dem jag vill ha.
Åh. :( Vad tycker ni?

Här även alltid gillat "runda" designer, men kände för en rak denna gång. Men vet inte om jag är riktigt nöjd... Den känns så avskalad!
Har ni några tips på hur jag kan göra den lite roligare? :)

Säg till om nått ser konstigt ut så ska jag försöka fixa det! 
Vilken tycker ni bäst om, gamla eller nya designen? :)

Börjat ändra om i designen, så allt ser lite knäppt ut..

Får se hur långt jag orkar idag. Men nu vet ni iallafall varför det ser galet ut. Haha. ♥

Hemma. ♥

Nu är jag hemma i älskade Nyköping. ♥

Kollar just nu på bröllopsduellen, och tar det bara lugnt. Blir nog en tidig kväll, ganska trött. Men haha, vet ju hur det brukar bli med det. :D

Lyckades även hälla ut mat över hela armen och benet idag, kul. Hej brännskada!

Nåja, ska sluta klaga. Vi hörs kanske snart med ett litet kollage. ♥

Har haft photoshop uppe ett tag nu..

Men har inte gjort nått haha! Har haft religion hela morgonen, och det är inte slut än. Kuljul.. Nåja. Sen är det heeeeelg. ♥ Och så åker jag hem imorgon. Finfint. ♥

Gaaaaaaaaaaalet trött, och hungrig, och törstig!

Men jag orkar liksom inte gå hem... Kul grej! Vet inte alls hur jag ska göra med mitt projektarbete heller... Funderar på att sälja armband, skulle ni vara intresserade? :)

Sitter och väntar............

Segt! Ska in till lärarn och snacka om våra projektarbeten.. MEEEEEEEEEEN. Jag stog inte med på klasslistan(?!), så jag får väll gå in sist... Kul!

Tänkte göra om designen..

Kanske byta mot nått mer höstigt, gått kanske? Eller beige? Älskar rosa, men känns lite mycket nu såhär efter sommarn. Hmm.... Har ni några tips? :)

Annars vet ni varför bloggen möjligtvis kommer se lite konstig ut. ;) För att jag gör om designen, och det kanske tar lite tid. :)

Så sitter man i skolan igen.. Yay!

Har elläla(ellära...), galet segt.. Sen har vi projektarbete, skulle ha religion, men eftersom projektarbetslärarn är inte här imorgon då vi egentligen ska ha projekt, så de bytte. Vilket i sin tur betyder att vi har typ 5 timmar religion imorgon.. KUL!!

Åh, känner att det börjar bli en klagblogg haha! :( Förlåt, men kom med tips på vad ni vill läsa om. ♥
Bjuuuuder. Ser ut som en jäkla heffaklump, helt uppsväld...

Vila i frid, Stefan Liv, en av Sveriges största och bästa målvakter.

Mina tankar går till hans fru, barn och övriga anhöriga. Du var värd så mycket mer. 1980-2011♥

Q/A

"Vrf har du inte godkänt så man kan se vilka som har kommenterat ?
Vrf ser man inte dina kommentarer på detta inlägg men på alla andra ? :)"
Många sånna frågor, mja, helt enkelt för att jag egentligen vill svara på alla kommentarer men verkligen inte hunnit, och för att veta vilka jag svarat på godkänner jag efter jag svarat, men nu går jag igenom och godkänner alla, sen svarar jag när jag har tid.

Q/A

"Vad pluggar du för språk franska, tyska, spanska?" - hanna
Jag pluggade spanska en termin i 6an, sen när jag bytte skola och började sjuan så skippade jag språk och hade engelska istället(ni vet, stödengelska.) Inte för jag är dålig i engelska utan för att jag helt enkelt inte orkade med nått annat språk. Då började jag även att läsa EngA och sedan EngB. Så jag hade förberett mig inför gymnasiet. Men sedan när jag började här på Rymd var vi tvungna att läsa språk, då fick det bli spanska. Men har fortfarande grejer kvar, språk är inte riktigt min grej, har lätt att lära, men det är så tradigt!

Q/A

Kommer fylla bloggen med lite tidsinställda frågor och svar! Kanske inte jättekul, men ändå ett sätt att hålla bloggen uppdaterad, och gör att ni lär känna mig lite bättre! :)
"börjar du längta efter hösten nu eller hade du hellre stannat kvar i sommaren ett tag till?" - beccis
Alltså, svår fråga haha! Hösten är som sagt redan i Kiruna, sen länge känns det som. Och just nu vill jag INTE ha den! Annars tycker jag hösten är mysig, men sedan jag kom upp till Kiruna har det regnat i princip varje dag, tror det har varit helt soligt i kanske 2-3 dagar. Och det är inte kul för 5 öre...... Så jag längtar tillbaka till sommarn lite gran, men inte jättemycket, trivs inte jättebra med svenska sommaren och svenska värmen. Hösten nere i söder är min favorit! Haha. Och vintern här uppe i norr, när det håller sig på uthärdliga temperaturer. ;)
Kram!

Q/A

Fick en anonym kommentar om mina knäproblem och lite kring det.
(Här<-länk och här finns mer info.)
"Åh jag har precis samma problem! Fick just veta vad det var för fel, efter typ två år! har än så länge bara haft ont i ena, men nu har det börjat i andra också:( du får säga om dom där hjälper! har ett knäskydd på ena nu men det är inte så jättebra:/ Vad är det du har tränat för något? :)"
Tråkigt att det ändå är så många som har det, och att läkarna inte riktigt gör något åt det!
Jag har använt knäskydden lite när jag gått länge och så, men det är ganska svårt att använda dem, då jag oftast går i leggings, och hur snyggt skulle det vara att ha dom under haha? Och över blir det lite konstigt, så använder dem när jag har short och mjukisbyxor, vilket inte är jätteofta, lite tråkigt men jag försöker använda dem så mycket det går! Och jag tycker faktiskt att de har hjälpt! :)
Angående vad jag tränat så har det varit det mesta haha! När jag va rikigt liten (1-5 år) så tränade jag "gymnastik" i Jazzgymnasterna. Sen när jag va 7 år så startade en fritidsledare på min skola en cirkusförening eller vad det var, och då började jag som clown, men kände direkt att det inte var nått för min och bytte inriktining till akrobatik. Och det tränade jag tills att jag var ca. 13 år. Sedan när jag var 14 år så började jag på Cheerleading, och gick ett år, men fick tyvärr sluta när jag flyttade till Kiruna. Men jag älskade verkligen det, och gör fortfarande! Och ska börja igen så snart jag bara kan!
Fortsätt kommentera och fråga saker fina ni. Kram. ♥

Okej, kanske borde gå hem..

Verkar va ett uppehåll i regnet nu, eller så har det bara lugnat ner sig. Hur som så borde jag nog börja gå hem.. Kan inte sitta här hela dagen haha! 

Och så glömde jag ju säga, imorgon kanske jag får ett bra besked! Förhoppningsvis! :D
Om jag får det, så får ni veta vad det är. Om inte så får ni nog aldrig veta, inge intressant om det inte blir av. ;) Så då får ni leva i evig ovisshet! Haha puss. ♥

Knarrande fönster. ♥

Sitter i skolan, bredvid ett knarrande fönster, blir galet! Dessutom har vi en surrande fluga som har flugit omkring här i klassrummet sen förra veckan, dööö!

Det har blåst sen lunch, och nu spöregnar det också. Slutade 14.30, men har liksom inte orkat gå hem(har dessutom inge internet hemma)... Och nu spöregnar det som sagt, ser ut som jag blir kvar här ett tag till! Bläääääää..

*klago inlägg*



Slutat skolaaan.

Har haft ellära och religion idag, blä, astrött! Ska sitta här en stund och sen vet jag inte. Imorgon-söndag är det marknad här i kiruna, så blir väll att dra dit och köpa munkar osv. Typ det man gör på marknader. ♥
Har även bokat in mössprovning den 29de september, kulkul. ♥
Hoppas ni har det bra fina ni!
Redan halsduk och vantar som gäller i Kiruna!