Mentalt instabil..

Känner verkligen att allt havererar. Har bölat nästan hela dagen. Till och med när vi var på elgiganten och när vi hyrde film. Åt nyss lite mos iaf, men min mage protesterar.. Åh. Önskar bara att jag kunde sova bort några veckor så allt var som vanligt........
 
Min blogg är bättre uppdaterad men så mycket sämre innehåll just nu, men har ju liksom inget annat att skiva om.. Sorry!
 

Åldersnoja..

Jag fyller 19 år om 15 dagar.. Hur sjukt är det inte? Vill inte, för det betyder att jag påbörjar mitt sista år som tonåring. Nejnejnejnej! Åååh. Vill inte!! 
 
Imorse vaknade jag så hungrig så jag va påväg att spy, två gånger. Fick skynda ut i köket och trycka i mig glass. Mår så jävla pissigt av den här "bara flytande" dieten. Min kropp orkar inte, den klarar inte att va utan mat!
 
Fyfan va gott.

Right now, there ain't no better time, I feel like you're alive in me.

Tror att operationen gick bra! Det var en komplicerad operation speciellt eftersom jag har så liten mun, det tog över 2 timmar. Och jag kom inte hem förrän sent på eftermiddagen, var där vid 7 på morgonen. Har mest sovit, både där och när jag kom hem. Har ont och allt känns konstigt. Är hungring som aldrig förr men får bara "äta" flytande, och efter 3 dagar får jag äta mjukt, typ potatismos osv. Värsta bantar-dieten.. Jag som är världens matvrak annars. Wäh. 
 
Ikväll ska jag trösta mig genom att köpa websändningen mellan vita hästen och nh, och hoppas på en vinst.  Annars ska jag väll bara sova, har förbaskat ont i kroppen och nacken också, vet inte riktigt hur dom la mig på operationsbordet......
 
Ungefär sisådär såhär svullen känner jag mig! Har även hört att hela kinderna kommer bli blå... Känner ju inte direkt för att gå till skolan med blå kinder.........

Hey I heard you were a wild one.

Jahappjohopp. Idag var jag på tandregleringen och tog ut bågen, så nu ser jag ut som en tok med bara fästena på........ Sen var jag och röntgade tänderna, och imorgon ska jag in för operation, igen.... Förra gången gick ju inte allt för bra! Vet inte om jag berättade om det? Fick i alla fall lugnande, och sen fick jag en panikattack när vi skulle sätta igång så allt fick arbrytas. Men imorgon ska jag sövas ner för att undvika fler missöden haha! Så jag får inte äta sent ikväll och inte dricka vissa grejer osv osv. Kul..
 
Egentligen skulle jag börja skolan imorgon, men eftersom jag ska opereras blir det tidigast torsdag, kanske senare. På tal om skolan, jag har inte en blekaste aning om vad jag vill med mitt liv..... Om jag hade behövt börja uni nu i höst vet jag inte vad jag skulle gjort.. Allt känns på tvären och ingenting känns säkert. Nästan lite som gymnasievalet, fast 10 gånger värre! Och redan då började jag på tre olika skolor, och tvivlade på mitt val i flera år.. 
 
Idag är jag både glad och besviken att jag valde rymd, jag har verkligen fått vänner för livet, vänner som jag väderar otroligt högt, och som jag knappt fattar att jag inte ska spendera varje dag med längre.. Men samtidigt har jag äventyrat min utbildning, men ingenting ska väll vara omöjligt att fixa, hoppas jag! Sen tar det mer eller mindre tid, men vad gör det när man ändå inte vet vad man vill..?
 
Blev några djupa tankar såhär på kvällskvisten, nu ska jag sortera lite bilder och sen skriva fanfic!
 
Kommer sakna att komma hem till den här synen varje dag..

Now I'm a one man army fighting everybodys war.

Inatt kom jag och mamma hem efter en vecka i turkiet! Måste erkänna, att fast jag inte riktigt gillar värmen, så var det otroligt skönt att komma utomlands igen. Senaste gången var 2007 då vi var i thailand! Eller, egentligen var det 2008, när vi var till england och jag fick se mina älsklingar med bästa vän, men det var ju ingen solsemester! Vi var i kemer, och åkte även och såg pamukkale, ett av unesco's världsarv. Kommer ng komma upp lite bilder med jämna mellanrum, om jag kommer ihåg haha! Bloggen har lidit otroligt mycket under sommaren. Men ska försöka bli bättre, promise!
 

Please meet my husband.

Oh yeah, that's right. He just performed at the olympics!