Ett sista inlägg detta år!

Så hoppas eran kväll varit bra och att ni får en bra start på det nya året. :) gott nytt år!


Vill avsluta året, med en låt som ska få representera nästa år! Men ta det inte på fel sätt nu. :)


Är jäkligt less just nu..

Så jag får se om det kommer nått mer inlägg.. Kanske om Sverige vinner, annars kanske inte.. Fuck.

Har världens bästa morfar. ♥

Jag ville bara säga det liksom, så nu vet ni. ♥

Jag tänkte göra ett såntdär inlägg med massa bucket-list bilder..

Men när jag tittade på det så hade det blivit waaaaaaay too much! Så jag lägger bara in topp 4!
Och nummer ett:


OMG!! Vad trött jag är!!

Det är helt sjukt! Vaknade runt 8, sen gick jag och la mig igen vid 12 kanske och sov till nästan 14, åkte ut en sväng på stan, sen somna jag väll runt 16-17 och vakna nu 19.. Fattar inte!! Haha, men nu är det snart miljonbingo woohooo! Hoppas på storvinsten. :D Vad har ni gjort idag kompisar? Har varit ute på lite äventyr som jag ska berätta om senare. :)

Min statistik ser ganska bra ut idag..

Men jag är galet trött, så jag återkommer lite senare haha! :)

En bild i en annars så bildlös blogg!

Sitter i sängen och är lite halvdöd.. Fast måste åka typ NU så ah.. Hejdå!


..

Här tänkte jag skriva ett aggro-inlägg, men sen kom jag på att folk kommer bli irriterade på det, så det försvann, pusshej!

^^^^^^Min bild!





Och så några gamla bilder, som bara är genomfina. ♥

Bilder tagna från google och johanna. Den det står "min bild" under, har jag tagit. Ni får gärna använda den men länka till mig!

Får man klaga lite till?

Sitter och har äckligt ont i tänderna, som vanligt........... Men som tur är endast på vänster denna gång! Får se hur jag gör ikväll, om jag går och lägger mig och sover en sväng snart, för sen ska jag upp och se Sverige - Schweiz klockan 23.30, och jag måste upp tidigt imorgon igen.. Åh. Får se!

Hemma.

Anledningen till att jag gick upp så tidigt var för att jag skulle till tandregleringen, och det gick braaa. Sedan åkte jag och handlade lite, fyndade julkulor på coop, hade kostat 99 kronor fick dom för 10! Score! Sen köpte vi McDonalds och sen åkte vi hem! :) Så sitter i soffan och kollar lite tv, funderar på att ta en tupplur, galet trött!

Uuuh :((((

"vaknade" för en 10 minuter sen. Helt äckligt trött. Åh. :'(


Blä.

Ville bara säga det.


Åker runt som en galning haha!

Är hemma och mellanlandar lite, håller på och åker hit och dit och fixar en massa saker! Nåja, vi hörs senare! ;)

Vaknade typ.. 13 idag.

För som sagt kom dagmar tillbaka. -.- Så jag har ätit och så vidare, sitter och tar det lugnt, får se vad dagen bjuder på! Vad har ni för planer för dagen? :)

Sitter här med hjärtat i halsgropen..

Kom nyss världens vind, helt ärligt.. Trodde rutorna skulle spricka. :/ Har aldrig varit med om sånhär storm i hela mitt liv tror jag!! Kan verkligen inte sova! 

Tidigare idag blåste det inte alls lika mycket, så trodde vi skulle klara oss undan inatt, men bort åt kvällen började det blåsa upp igen och nu är det full storm! Ååååh, Dagmar, go away!!

ÅRETS HÖJDPUNKT! ♥

NU börjar victoria's secret fashion show på 3an ♥♥

Glöm inte bort!

Frågestunden, häääääär -> http://mmidnightsun.blogg.se/2011/december/fragestund.html
Avslutar den typ.. Om nån dag eller så :)

Godmorgon!

Vaknade för typ, en och en halvtimme sen. Mamma också, haha! Men vi kunde ju inte somna inatt.. Det blåste ju så dant, och taket bara slog, vi trodde att det nästan skulle lyfta! Helt sjukt. 

Får se om man orkar sig ut på rean och slåss idag, har ni varit ute än? Och om ni har, vart gjorde ni bästa fynden? ;) ♥

FML.

Sitter och sjunger, men.. Det låter ju inte speciellt bra. FML. Vill ha tillbaka rösten nu. </3

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!


Vad tycker ni om dessa?

Funderar på om dom ska få hitta hem till mig eller inte..

Känner mig rastlös, och utan inspiration för att blogga!

Vill blogga, men vet inte alls vad jag ska skriva om?! Kanske ska göra lite designer eller nått.. Headers jag kan byta av med kanske. Om nån vill ha en header/design kan ni ju säga till. :)

Har ni haft en bra julafton?

Har inte tagit mig för att blogga idag, har varit påväg flera gånger, men har liksom inte blivit av haha. Men har ni haft en bra julafton? Hoppas att ni har det! (Fy satan vad jag stör mig på dig, du tror att du är så jäääävla cool, men du är bara en liten omogen fjortis som sätter dig över alla andra och tror att du är bäst. Skaffa ett liv!)

Alla bilder kom inte med..


Sitter och väntar på tomten!

Sitter hos mormor och har ätit mat, nu väntar vi bara på tomten ;) galet mycket paket iår!! Har inte ens fått med alla på bild, och alla har inte kommit! Haha, har visst en snäll släkt


GOD JUUUL!! ;)

Precis som på facebook, så bara måste jag skriva det, för att det är så cheesy! Så god jul alla fina där ute! ♥

AAAAAAAAJJJJJJJJJJJJ!!!

ALLAJÄVLAFULAORDIHELAFUCKINGVÄRDEN!!! Hostar fan sönder totalt. Förlåt men faaaan! Asont i ryggen, bröstet och halsen. FML!! ORKAR INTE!! (Och så gör det ju svinont i huvudet varje gång jag hostar också, bara som ett plus liksom..)

Godkväll!

Sitter och tittar på bingolotto's uppesittarkväll. :) VANN 100 KRONOR, TJOOOHOOO!! :) Haha. ;) 

Annars idag har jag och mamma varit ute hela dagen, fattar inte vart dagen tog vägen?! Massa klappar kvar att slå in, vår släkt vekar ha vart snäll iår!!

Vad har ni gjort idag? :)

Detta planerar jag att införskaffa så snart jag kan!

Sen står jag i valet och kvalet mellan dessa två... Vilken tycker ni? :)   :

Dan före dan föredopparedan!

Och den lider mot sitt slut, därför säger jag godnatt. Ska spana lite kläder som jag vill köpa, och titta sista avsnittet av sex and the city, sedan ska jag sova. Imorgon blir det nog en sväng på stan, sen paketinslagning och rimmning! Vi hörs imorgon finisar. ♥

FRÅGESTUND!

Tänkte dra en frågestund, tycker det var länge sen sist och mycket har hänt!

Avslutar den... Om några dagar typ, när jag känner för det haha!

Så ös på med frågor, om vad som hellst! :)

Orkade inte göra en fin bild, kanske gör det om jag får tid haha, sorry!

ÅÅÅÅHHH!!!!! :@

Hatar den här jävla tandställningsjäveln!! Vill bara bli av med den, NU!! Tråden hoppa precis ur ett fäste på ena framtanden................................
Har iallafall fått min mcdonalds nu hehe!

Beslutsångest..

Antingen går jag till frysen och hämtar min ben & jerry's, eller så åker jag och köper mcdonalds............ Båda är ju sådär lagom onyttigt, men jag är hungrig! Blir nog donken, .... sen b&j hahaha! Tjock_chey_93! Men, man får tjocka under julen! :)

Ny design!

Som ni kanske ser haha. ;) Kände att det beiga va lite för ovintrigt! Har länge velat prova grått så nu slog jag slag i saken, och la in lite snö också. Juligt va?! :D
Vad tycker ni om det? :)

Kommentera då kompisar :D

Har tråkigt, är trött, och mina öron är helt fucked up p.g.a förkylningen. Typiskt. :( Sitter och för över alla bilder från telefonen till datorn, 5 min kvar ehehehehe!
Kom igen, kommentera. Säg vad ni vill se mer av i bloggen! ♥

Goodmorninig!

Passade på att sova ganska länge idag, älskar som sagt att somna om! Men har haft helskumma drömmar nu idag.. :s Senaste drömmen var att jag missade min egen studentbal!??!? Usch! Haha, men allt är bra! ;) Förutom att det nu står att det ska vara 6+ på fredag...............

Har gått och blivit dunderförkyld..

Sådär över en dag. :( Eller ja, kände väll på mig att det var påväg, men trodde jag skulle klara mig undan med blotta förskräckelsen! Men icke sa nicke.. Bara jag blir frisk till nyår så. :) Julmat tilltalar mig inte nå väldans ändå, äter bara prinskorv, potatis och köttbullar haha! Nåja. :) Godnatt nu!

Utanför fönstret atm


*Lycklig tjej*

Tittade ut genom fönstret för jag såg nånting röra sig, det snöar ju! ♥ Ligger redan vitt på marken så det här kommer ju bara bygga på. Åh vad mysigt det är! Fast.. Ska ju bli 5+ på fredag..

Sitter och tittar lite på tv.

Mamma är iväg hos läkarn. Sen ska jag väll kanske ut och köpa lite mer julklappar, känner mig annars ganska nöjd! Ska snart göra ett till, sista, julklappstips-inlägg. Fast först ska jag titta på nått avsnitt av nånting som handlar om cheer haha! Blir nog made faktiskt. :) Vad gör ni idag finisar? ♥ Saknar era kommentarer haha!

Julkappstips! (Kusiner/Syskon)

Här kommer lite tips på småsaker som man kan köpa till ett syskon/en kusin. Eller varför inte pojk/flickvän?

Smycken, en ring, ett halsband, ett armband, smycken är alltid bra, och de behöver inte vara dyra heller!

Spel,
det finns en massa relativt billiga spel på t.ex http://cdon.se/ där har de dessutom några fraktfria julklappar som de har i en speciell kategori. Annars har du alltid fri frakt över 100 kronor om du studerar på gymnasiet eller högre nivå och har ett csn/mecenat-kort! :) Logga in på mecenat.se och hitta cdon.com för att få din rabattkod! Sista beställningsdag är imorgon 10.30! (För norranorrland tyvärr idag). Men om ni inte vill beställa kan ni alltid besöka t.ex Clas Olson, elgiganten eller någon annan butik som har spel. :)

Presentkort,
alltid uppskattat! För att göra det mer personlig så kan du ta med personen på en shoppingrunda och betala 150-500 kronor av det han/hon köper. :)

Biobesök,
bjud på bio och snacks! Då får ni båda en rolig upplevelse!

Underkläder,
jag har gett min kille typ 5 par kalsonger haha! Men det är uppskattat, t.ex ett par björnborg, calvin klein, eller som jag köpte i år, ett par superman-kalsonger från h&m! ;)

Julkappstips! (Pappa/Morfar/Morbror)

Kläder, ni kanske har sett att just nu har t.ex dressmann ta 3 varor betala för 2! Så just nu kan ni köpa tre plagg där, så har ni alla klappar klara. ;) En slips, skjorta, eller kanske en mössa? Älskar dessutom deras övertröjor! Ni vet dom där randiga? Har faktiskt en egen. :$

En prenumeration/Bok, precis som mamma så kan pappa också få en prenumeration på nån tidning, eller en rolig bok!

Jakt/Fiskegrejer, om någon är intresserad av jakt eller fiske så kan man alltid köpa något sånt!

En presentkorg, du kan be din mamma köpa något gott vin och köpa lite ost och kex och lägga i en söt liten korg, sånt är alltid uppskattat! :)

Julkappstips! (Mamma/Mormor/Moster)

Det var iallafall en kommentar om att julklappstips är behövligt, så jag kör på! :) Här är några sista-minutenklappar till mamma! Det blir så långa inlägg så jag gör ett i taget haha. ;) Kommentera om det är någon speciell du vill ha tips till! :) (Dessa funkar förstås åt mormor/farmor och moster/faster eller svärmor också!)

Mamma

Ljus, ett gott avslappnande doftljus är alltid uppskattat! Det finns på de flesta affärer, men vill du ha ett lite lyxigare så finns t.ex yankee candle. Dessa är ganska dyra, men på nelly.com finns det små burkar med "prov" för 29kr/st vilket betyder att man kan köpa några stycken, så får mamma köpa de större själv sen! ;) Dessutom har nelly fraktfritt fram till 23 dec! Sista beställningsdag för leverans är 20 dec(imorgon) för norra norrland och 21 dec(onsdag) för resten av sverige! Direktlänk-> http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/m%C3%A4rkeskl%C3%A4der/yankee-candle-458/ (Psst, om du gillar nelly på facebook för du även 100 kronor att handla för!)

Té/kaffe, jag ääälskar goda téer! Om din mamma har någon favoritsmak t.ex vanilj, jordgubb, blåbär eller varför inte champange? Då kan du ju passa på att köpa ett té som har den smaken. Kaffe vet jag inte mycket om, men det finns ju olika smaker i det också! Det bör finnas någon butik i din stad som säljer téer, det är bara fråga runt!

Bad/hudvård, ett annat bra tips för en mysmamma är saker för kropp och själ! Gå till någon affär och plocka ihop lite smått och gott, så som en badboll, bodybutter, tvål, m.m och gör ditt eget lilla presentpaket! Bodybutter har de t.ex på Bodyshop, men även på affärer som rusta!

Böcker/tidningar, gillar din mamma att läsa? Då kan du satsa på en pocket eller kanske en ljudbok? Min mamma tycker det är jobbigt att hålla upp böckerna när hon ska sova, så hon lyssnar nästan alltid på böcker, eller läser pocket. Kolla upp vad din mamma gillar och spring till närmaste bokhandel! (Psst, dom har ju böcker på coop också!) Gillar din mamma mer tidningar istället för böcker? Klicka dig in på http://www.tidningskungen.se/ och kolla runt, dom har det mesta!

Jag funderade på att göra ett inlägg om sista-minuten klappar.

Men jag vet inte om ni skulle vilja ha ett sånt haha? Kommentera om ni skulle det, så gör jag ett inlägg imorgon(måndag) om några fyndiga klappar som går att få tag på innan lördag! :) ♥

Åh, mamma mia!

Sitter här helt proppmätt och tittar på tv. Lagade som ni förstår nyss mat och tog kort på typ allt så ska in på datorn lite senare och visa er hur man gör. Yay :) supergott är det! Ost och skinksås :)


Tror jag drömde om att jag bloggade haha!!!

Det var helt skumt. Va bombsäker på att jag hade skrivit ett inlägg men när jag logga in så fanns det inget haha!! Drömde även en äckel-mardröm.. Men som tur är hade jag min snuttis bredvid mig. Men kände mig skyldig som väckte honom. Klockan va typ tio över sju och han skulle upp strax efter åtta så han hann knappt somna om :/ min fina <3


Ligger hemma och är sjuk.

Har ingen inspiration till att blogga längre ://