Idaaaag......

Har jag bokat tid för att fixa håret + ögonbrynen + ögonfransarna och naglarna. Yay! :) Tisdag + onsdag nästa vecka. :) Sen åt jag och mamma lunch ute, och seeeen. Har jag nog inte gjort något mer.. :) Snart ska jag iväg och kolla på lagets träning. Ska bli sjukt kul! :)
Vad har ni gjort idag finingar? ♥

25/10 2011!

Hatar rubriker! Kommer aldrig på nått vettigt..
Idag gjorde jag inte mycket alls. Jag passade på att sova ut länge. Sen bokade jag och mamma biljetter till Melodifestivalen 2:a chansen! Yaaay! Ptja, sen har jag tagit det lugnt. Imorgon blir det dock full rulle! Ska till tandregleringen, sen hade jag nått annat jag tänkte göra...... Fast nu har jag glömt, kommer nog på imorgon haha! Sen hade jag även tänkt kolla cheerträning. :)
Puss på er finingar. ♥

Hemma!

Förlåt för att jag absolut inte uppdaterat på hur länge som hellst. Men har som sagt inte haft någon dator, och de få stunder jag haft dator har annat prioriterats så som mail och andra viktiga saker! Men nu är jag hemma på lov i två veckor. Dock kommer inte uppdateringen va super, eftersom jag delar dator med mamma. Men ska ändå försöka så gott jag kan! Ska väll även köpa en ny dator antar jag.. Ska nog skicka tillbaka min gamla på retur, men inte säkert att de gör något åt den..


Hur mår ni annars kompisar? Ni få själar som fortfarande klickar er in här, ni är fina ni. ♥

En jätteifin bild på mig och Lisa från 2008 när vi var iväg och såg vårt älskade McFLY för första gången. ♥ Saknar London så otroligt mycket, underbar stad!

tjäöan aaaaa

ehehe, sitter hos en vääääään :D vid typ 12 drar v i på krogen, åh!!! men vi hörs nästa gång jag har datoren puss <3
kissie and the gang

JAG HAR INGEN DATOR!

FMMMMLLLL!!!! Har ingen dator, hur sjukt jävla jobbigt som helst! Plus att det har snöat hela natten och dagen i Kiruna.. Så det är flera decimeter snö, kunde knappt gå till skolan p.g.a att det är kaos och de inte hunnit ploga... Vilket resulterade i ganska mkt plums, och det gjorde äckligt ont i min fot. Men idag är det fredag, tänkte festa, men blir nog tyvärr en kväll ensam hemma i sängen........... KUL LIV!!!!!!!!!!!!!!!

...

Blev inte ut igår, tänkte gå på krogen och allt. :/ Fick sjukt ont i magen, så jag drog bara en sväng på förfest och sen drog jag och myste. Men idag har jag tänkt gå på krogen! Vi får se vad som händer helt enkelt. :) Ska nog ta och sova en timme eller så först. :) 

Saknar förövrigt cheerleading så sjukt jäkla mycket!! Känns så jävla hemskt att inte ha fått utöva det på över 2 år?! Ååååh! Kallar mig fortfarande cheerleader, och jag ska börja träna igen!
ca. 2 år sedan.. och då var jag ändå inte mitt vigaste, blä att jag tappat det!