Life of a red head..

Skönt att inte håret färgar av sig när man badar eller så. ♥
 

You can't reach what's in front if you, until you let go of what's behind you. ❤

Sitter och kollar neverland med mami, typ en film om hur Peter blev Peter Pan. Stör mig dock på att Peter är brunett i den här filmen när han alltid vart blond förut haha! Den är sevärd iallafall! :)


Nya scheman. ♥

 
 
Som rubriken lyder har vi fått nya scheman till nästa vecka, och jag är baske mig nöjd! Sovmorgon tors-fre, slutar tidigt(innan 15..) varje dag och är allmänt nöjd, woho! Skulle egentligen ha lektion - hål - lunch - lektion på måndagar och lunch - hål - lektion på tisdagar......... Men eftersom det är samma kurs(webdesign) så gick jag och pratade med min lärare, och han sa att jag får ta båda lektionerna på måndagar och slutar 12.25 på tisdagar, hur awesome?! Sjukt awesome, high five dudes! Fick även ett sjukt bra besked i måndags, VG på badvaktsutbildningen, awesome!! :'D

Okej, skulle egentligen bara säga det, pussiluss!


Tråkigaste humorn, men så kul!

 

Nyårsbilderna är på g!

Sitter och mailar nyårsbilderna till mig själv från telefonen, går inte skitsnabbt.... Försökte göra ett inlägg från appen men det ville inte funka så jag får lösa det såhär, så dom kommer så småning om, funderar på att ta en macka och lite té under tiden, hehe!
Godaste tét ur snyggaste muggen! ♥

Wäh!

Åhnej vad dålig jag är! Men jag åkte till Jönköping i lördags för att fira nyår med min fina f.d klass, och kom hem igår(tisdag). Och när jag träffar dom så sällan så låg fokus på att umgås och bloggen fick lida, soooooom vanligt. Ska leta lite i telefonen och se om jag tog några bilder, i så fall slänger jag upp dom i ett inlägg. Puss mina små pussgurkor!