Craving McDonalds..

Ugh, äckligt sugen på mcdonalds......... Bara för att man vet att man inte kan få nått vill man ha det. Fml lite.

Åååhhhh.......

Inom loppet av två säsonger fölorar vi två av våra främsta backar.. Efter förra säsongen la Ronny Björlin skridskorna på hyllan, och nu offentligör Calle Johansson att han gjort sin sista match, iallafall i NH.

Vi va så jävla nära kvalserien, SÅ JÄVLA NÄRA! Är riktigt ledsen, inte besviken, för pojkarna har gjort ett otroligt jobb, men är ledsen över att vi, som var mest värda det, inte lyckades trycka in pucken. Utan att dom, dom, skulle få in ett jävla skitmål. FAN!

NYKÖPINGS HOCKEY, MINA HJÄLTAR. ♥

I onsdags åkte vi på tork med 8-3 och alla räknade ut oss, idag kom vi igen med 7-3! Och så mycket liv och drag på läktarn var det länge sen jag var med om. Är så stolt över mina pojkar, och över alla som faktiskt kom och stöttade idag. Utan publiken hade det inte varit samma sak. Nu ska vi se till att gå in och köra lika hårt imorgon, och ta oss till kvalserien. Drömmen är så nära, jag kan känna lukten av allsvenskan igen, och även om vi inte går upp iår, eller ens tar oss till kvalserien, så är jag så sjukt jäkla stolt över mina fina pojkar. Som de kämpat denna säsong! Trots flera långtidsskadade, så har de kämpat och slagits, och nu är vi där, där allt avgörs. Mina fina, vad jag tycker om er allihopa! ♥
En gammal bild från en match, långt mkt mer folk på läktarn idag! Så fint. ♥ Kanske laddar in lite bilder från mobilen sen, om jag orkar ehe!

Tänkte starta igen!

Blev sugen på att blogga igen, så jag klickade mig in här, och det visade sig att det är mellan 4-6 tappra själar som klickat sig in här i princip varje dag, vad fina ni är! Så nu drar vi igång igen. ♥
Vad har ni för er finingar? Kommentera så klickar jag mig in på din blogg! ♥
Hur snygg?! SÅ SNYGG! ♥