För att döda mig själv lite..


Hahahahah dör lite..

Kolla vad ful min design är på skoldatorerna!! Fonten ska inte alls va såhär hahahaha. 
 
Ni får säga till om den är såhär ful på era datorer också?! För usch va fult det är hahah! Jag som ändå har 4 olika som den kan välja på. Aja min lärare skulle kolla upp olika bundels som jag kunde lägga in. Så snart ska det va fint hos alla. :* (Det ser värre ut på sidan än på bilden..) 

EN KVART.


Sen inleder jag mitt sista år som tonåring. Fudge! :(
Förväntar mig en sånhär!!

Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå.


Insåg för en stund sen att jag börjar klockan 10.05 imorgon, och har en lektion(eller ah, mentor men den sitter liksom ihop med lektionen) så slutar 11.40 igen, S-K-Ö-N-T. ♥

NS10A

Det är min nya klass, natur/samhäll. Varför det är ett a med har jag ingen aning om, för det finns bara en klass haha! Jag har dock inte träffat ens halva klassen än, då vi delar våra lektioner med natur, och eftersom jag är mer intresserad av natur valde jag medicinsk biologi medans resten av klassen hade retorik, och när jag hade engelska var det bara 6 stycken till från min klass som hade det, och dom var 15 st innan mig. Men imorgon, kanske!

Annars känns det jävligt pissigt att läsa ett år till på gymnasiet, på ett sätt stör det mig inte, inte alls. Men det är så jävla trist att sitta där och lyssna! Och det är ingenting som rymd, här har vi 80 min lektion, utan rast....... Nåja, jag ska kämpa!

Jag är rödhårig!

Idag tog jag mod till mig och gick till frisören, så nu är jag rödhårig!
 
Färgen gör sig inte alls rättvisa på bild dock!

En vecka!

Vill inte vill inte vill inte!!


We don't even have to try it's always a good time.

Sitter och borstar håret och kollar vma pre-show. Sitter även och velar, jag vet inte om jag ska färga rött eller fortsätta ha brunt! Funderar på att tona rött, för att se om jag trivs, men då måste jag ju först tona, sen färga om jag trivs.... Och då blir det dubbel färgning och dubbla pengar, och det suger ju lite.. Åååh!

We don't even have to try it's always a good time.

Sitter och borstar håret och kollar vma pre-show. Sitter även och velar, jag vet inte om jag ska färga rött eller fortsätta ha brunt! Funderar på att tona rött, för att se om jag trivs, men då måste jag ju först tona, sen färga om jag trivs.... Och då blir det dubbel färgning och dubbla pengar, och det suger ju lite.. Åååh!

If you took me home it'd be a home run.

Hoppar in i duschen och hoppas att jag med hett vatten och mängder med tvål kan tvätta bort de senaste dagarna. Inatt ska jag väll försöka hålla mig vaken och titta VMA's, kanske. I så fall hörs vi mer senare, annars godnatt!


Mental breakdown.

Den här kvällen blev piss. En av dom sämsta på länge. Jag räcker ut min hand till en vän jag inte känner så bra, men jag vet att han finns där. Han är som en storebror, okej nej, euw, för jag har pussat honom haha! Men ändå, jag hoppas att han kan dra upp mig. För på nått konstigt sätt, trots att han är kille, och trots att han försöker få mig i säng, så har han en otroligt omtänksam sida, och han har alltid rätt saker att säga. Och han har alltid tid gör mig, och det om nått är guld värt. Och jag ville bara tacka honom för det, även om han aldrig kommer se det här. Så, tack. Från botten av mitt hjärta, tack.
 
Och du din lilla, du kan ta dina "kompisar" och stoppa upp dom nånstans. Är så less på att aldrig bli sedd, aldrig få en sekund av din tid. Aldrig bli uppskattad. Du sa att du insåg hur mycket jag betydde för dig. Du säger att du inte kan skriva puss till mig för vi är kompisar. Bullshit alltihopa. Puss är väll ett ord du slänger omkring dig. Ljug mig inte rätt upp i ansiktet, va en man.
 

Jag fick ta ut stygn!

Wohoooo! Fick ta ut en del av stygnen, dom som satt i "överläppen", ni vet där tandraden och läppen sitter ihop? Aja! Det var ju bra, skulle egentligen ta nästa vecka men det hade läkt så bra, så hade dom lämnat dom så hade det typ... Vuxit in i huden.... Eh...

Men en av skruvarna va bra och synlig, men en av dom måste vi kanske typ, skrapa fram eller nått nästa vecka när jag ska ta resten av stygnen, och dom två längst fram måste vi skära upp sen precis innan vi sätter dit tänderna. Och idag sa han "2-3 månader", så om det läker tillräckligt bra kan det alltså bli redan om 2 månader, åååh!!! ♥

I still refuse to stand corrected.

Åh, jag vet inte om jag ska kolla house sen sova, eller om jag ska kolla LOL och sen sova........ Wäh. :( Ska i alla fall på återbesök till kirurgen imorgon och se om allt ser bra ut! Är lite orolig för en av skruvarna.. Men hoppas att det ska va så.. Vill verkligen inte bli sövd igen. Åh. :( Nåja, vi hörs nog imorgon, med uppdatering om operationen och såntdär spännande! Pusstja.
 
Two thumbs up!

Gråtit mig igenom ännu en film..

Denna gång var det geek charming som stod på schemat! Wäh vad jag grät haha!!

Jag försöker kolla alla filmer jag kan utan text eller med engelsk text för att bli bättre innan jag drar till London. ✌


Hopplös..

Jag lyckas aldrig sova längre än 12 nu för tiden.. Inte ens till 12! Hur mycket jag än försöker.. Idag vaknade jag 11.40 och kan bara inte somna om trots att jag sovit jättedåligt hela natten... Åh blir galen!! Får ligga och tvinga mig själv till sömns, för jag är ju trött......!

 


Tell me can you hear my voice, loud and clear ABOVE THE NOISE?

Varför skrev jag det sista i versaler kanske ni undrar nu? Jo, för det är namnet på McFLY's senaste album, och jag kom helt plötsligt på att jag vill skriva ett inlägg om det. Varför? För jag ändrade åsikt om det bara sådär i en klackspark.
 
I början gillade jag inte alls deras 'nya sound', dom gjorde ett samarbete med Taio Cruz, dom hade mycket mer dator-ljud och allt var så poppigt och mainstream. Jag var så arg och nästan besviken, varför gjorde dom såhär? Jag började ju faktiskt lyssna på dom för att dom va dom, dom va liksom inte några andra, deras låtar var inte som andras. Men jag har insett, att dom, liksom jag har vuxit upp, Tom är numera en gift man, och Dougie fyller 25 år.. 
 
Och när man lyssnar på det, så är det faktiskt ingen som har låtar som deras. För inga andra är så ärliga, så utlämnande, så otroligt genuina, så geniala, så äckligt jävla underbara. Hur mainstream soundet än är, så kommer inga texter nånsin mäta sig med deras. Som ni märkt så har jag börjat använda en hel massa låttexter som rubriker, och truth is, jag skulle vilja använda varenda textrad i McFLY's senaste låtar(och alla andra också egentligen.), för så bra är dom! 
 
Och man känner hur allt dom nånsin skrivit(som är såna låtar..) är så förlåtande, och så peppande och åh. Jag vet inte ens hur jag ska förklara. Jag önskar att alla kunde lyssna på dom, och få samma känsla som jag! För man blir så varm, man blir så otroligt varm i hjärtat. Allt dessa killar har gjort, för mig utan att veta det, och speciellt för behövande i form av välgörenhet. Dom är värda varanda sekund i rampljuset dom får, och jag önskar att dom va lika älskade här som i storbritannien, för dom är verkligen älskade. 
 
Och jag vet inte riktigt varför jag skriver det här, men jag kände bara att jag var tvungen att få ur mig alla känslor, all kärlek, för det är det enda jag känner för dessa fyra killar, kärlek. Dom är dom enda som aldrig lämnat min sida, aldrig svikit mig, aldrig fått mig att må dåligt, inte för en sekund har jag behövt må dåligt för nått dom gjort eller sagt. Inte nån gång har jag behövt försvara något dom sagt eller gjort, som många andra fans får göra för sina artister. För dessa fyra killar är dom mest genomgoda och underbara personerna som satt sin fot på denna jord, och jag skulle inte klara ett steg om jag inte visste att jag hade dom att lita på.
 
Nåja, om nån orkade läsa, så är det ju awesome. Och här är en spotify-länk till deras musik: McFly. Ge dom en chans.
 
 
 

Got to lose control, release the fire in you soul, baby.

Tänker alltid att jag ska skriva, men sen vet jag inte vad jag ska skriva.. Nåja, nu tog jag tag i saken! Sitter och tittar lite på det okända med mamma. Idag har jag vart ute på landet och irrat runt på småvägar med mormor och morfar, och tittat på ett av mormors gamla hus, där hennes mamma och pappa bodde och hade gård. :) 
 
Sedan har jag även lyckats få i mig lite pulvermos, woohoooo!! Känner mig så jävla svag av att inte kunna äta, har gått ner 5 kilo på mindre än en vecka.. Visst, jättebra, men hade gärna velat ha lite energi också haha. Nåja, ska kolla på geek charming eller LOL sen, och sova efter det. Men vi kanske hörs imorgon, puss!
 
Hann även sola en sväng på balkongen! Inget turkiet... Men det dög! Summer's not over yet!

Don't come back for me, don't come back at all.

Idag har väll vart en lite bättre dag. Men att behöva gegga ihop all mat och inte tugga gör mig fortfarande galen. Det är ju knappt värt att äta.....
 
Var i alla fall på hockey, åh, älskade. ♥ Nh vann, så jag är nöjd och glad! Annars.. Annars är det som vanligt!


Skönaste kommentaren idag, "är det trångt i båset?" haha åh, made my day. ♥