P.O.V

Is this a sign from heaven showing me the light?
Was this supposed to happen?
I'm better of without you so you can leave tonight.
And don't you dare come back and try to make things right,
'cause I'll be ready for a fight!

I never wanted everything to end this way.
But you can take a blue sky and turn it grey,
I swore to you that I would do my best to change,
but you said, "It don't matter".

I'm looking at you from another point of view,
I don't know how the hell I fell in love with you,
I never wish for anyone to feel the way I do.

Vad blödig man kan vara..

Sitter och tittar på kvällen är din och gråter en skvätt, som om jag inte fått nog av sånt haha. Nåja, ska flippa över till Sing along och sen extra extra, sen ska jag väll slå på några avsnitt one tree hill och sova. :)
41 dagar kvar till studenten, sen ses vi igen, mitt älskade Nyköping. ♥

Väldigt personligt inlägg.

Jag har rivit isär bilder, raderat meddelanden, plockat ihop allt som var vårt och lagt det i en säck, alla presenter, allt. Jag försöker städa ut dig ur mitt liv. Alla spår är borta. Men du river ändå i mitt hjärta. Du trycker ändå på alla knappar du vet att jag mår dåligt av. Du pressar ner mig, för du vet att du kan. Men jag vill ändå att du ska börja tänka på nån annan än dig själv, för man kan faktiskt respektera och bry sig om kompisar också. Jag försöker med allt jag har, att vara din kompis, men du kan inte släppa det dåliga vi hade, uppenbarligen. Nu ger jag upp. Jag orkar inte. Jag ville verkligen va din vän, jag ville att du skulle se mig ta studenten, att du skulle va stolt över mig, men jag kan inte längre. Det går inte.

Sitter och ska ha myskväll. :*

Några i klassen, 6 pers heh, orkade sig till teddy och emil, och ska kolla lite film, börjar med dark knight och sen blire australia tror jag :) Nåja, hoppas vi hörs på måndag, senast torsdag, för då ska min snuttegull ha kommit! Telia ringde upp mig imorse och skulle skicka telen idag. :)

................suck.

Nu såg jag att jag fått ett mail i måndags att min order är i butik i Nyköping, och jag har inte haft internet så jag kunnat kolla, fint... Eller. Ska ringa Telia asap, så dom kan skicka den hit!

Åååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

HATAR ATT INTE HA INTERNET!!! Hoppas verkligen min nya iPhone kommer snart. Får damp. :'(

I'm back!

I alla fall ett tag haha. Vi har precis röstat om studentmiddag-menyn, yay! Ska på körlektion sen vid 14.15, och sådäraaaa. Galet sugen på kladdkaka och apelsinmer........... Åh..

Kommer inte bli nå inlägg idag.

Har inge internet i Kiruna, och som ni vet är min iPhone inskickad, och får inte en ny förrän om minst 1 vecka, så ni får klara er utan mig!

Packar packar packar!!

Håller på och kollar på extra extra samtidigt som jag packar, inser dock nu att jag inte hade så mycket kläder med mig hem, så det går nog snabbt! Har även tänkt på att detta är min sista natt hemma innan studenten, hur sjukt är det inte?! Har redan gått 3 år i gymnasiet, bott tre år i Kiruna....... Det är ju helt galet!! Och nu ska man bara lämna livet man har byggt upp där. Blä. Börjar bli kluven, kommer gråta floder när jag ska hem. Buhu! Kanske får söka sommarjobb på LKAB nästa år eller nått haha! Åh fina älskade hatade Kiruna. :( Har ett minne av att jag skrev så om Nyköping innan jag flyttade till Kiruna också. Hoff. Nu vill jag bara stanna på en plats i minst 10 år känns det som hahahaha. Nåja, ska återgå till packningen och så hörs vi när vi hörs kompisar! ♥


Hört att man ska bjuda på sig själv! Och ett gott skratt förlänger ju livet, så varsågoda. :*

Smartare än en femteklassare. ♥

Heheheh, bästa programmet som uppfunnits! :]

I try to drown you out, so, down goes another one.

Ska ner på stan med mission att hitta en axelbandslös bh! Go me! Och möjligtvis en studentklänning/skor, om jag har tur. :) 

Senare tänkte jag slänga in ett inlägg om katastrofmatchen igår, var det någon som såg den? INTE värd 300 kronor....

Here's another song for the radio, and here's another line from the heart.

Sitter nyduschad och tittar på disney channel, sista dagen vi har det, buuuu. </3 :'(

Ikväll blir det som sagt Sverige - Schweiz landskamp inför VM, wohoo, då får ni kolla efter mig på tv10!
Vår fina hall, andra gången i år den får va med på tv iiih. :*

Ikväll ikväll ikväll. ♥


Tell me are you feeling strong, strong enough to love someone?


Liten instagram samling. Om någon mot all förmodan skulle vilja använda någon bild så är det bara att ni säger till och sen länkar mig. Och för att se en bild i större format är det bara klicka på den.

Okej, den här gången var det läskigt..


Han frågade typ inga frågor som jag själv hade relaterat till Max?! Mer än att han spelar hockey, bor i Sverige, är blond, och lever på 2000-talet typ........ Scary shit this stuff. :(

Fy vad snygg han är. ♥


En så kallad bow and arrow, och två så kallade heel stretches!


Studenten 2012.


Några klänningar och skor jag funderat på tills jag springer ut. Om jag köper den rosa funderar jag på en vit kavaj och vita skor, annars om jag tar någon av de vita klänningarna kanske rosa skor.. Vad tycke ni?

Saknar instagram! :(

Jag sa att jag var tvungen att lämna in telen va? Känner mig helt handikappad. :( Man gör ju allt med sin iPhone, kollar vad som är på tv, kollar internet, mail, facebook, spelar, banken, och instagram... Helt galet vad jag sknar instagram! Kommer nog spamma er med bilder sen haha. :)  

Och sen känns det sugigt att inte ha en bra kamera imorgon när jag och mamma ska iväg och se uppladdningsmatch inför hockey-VM mellan Sverige - Schweiz............. Sug. :(


Hade världens blogglust i förrigår och igår..

Men det var strul med min inloggning, skrev till kundtjänst och de fixa det, det var jag som missat lite haha! Nu är allt frid och fröjd iallafall! :)

When you live like this you're supposed to party.

DET ÄR BARA 53 DAGAR KVAR TILL STUDENTEEEEEEN! ALLTSÅ SNART 52, GAAAAAAAAAAH!!!!!!! :'D

Jennifer måste ju ha psykiska problem!!

Faaaaan va irriterande Jennifer är!!!!!!!!!!!! Fy och f*n!!!!!! Hon kan ju inte hantera alkohol för 5 öre. Hon borde kastas ut. Både hon och "Hulda" släpptes in för att minska bråken och göra bättre stämmning, och det är det sista dom gjort, kasta ut brudarna, wääääääh!!!!!!!!!!! :@

Såååååååå, vad har hänt sen sist..?

Allt möjligt faktiskt, klarat körkortsteoriprovet, yay!! Har även varit och lämnat in min iPhone idag, för +knappen sitter typ fast.......... Och så har jag varit på tandregleringen och tillfälliga tänder. YAAAY!!!

Just nu sitter jag och tittar på big brother, haha. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Och jag stöööör mig så hårt på vissa, nu får dom gärna åka ut i den här ordningen: Hulda & Jennifer(!!!!!), Tenny, Lars, Hanna J, Rodney, sen kan dom andra få va kvar. Hoppas att Annica eller Camilla vinner. Mest Annica efter Camilla tydligen har så mycket pengar! Hade gärna också cashat in lite.. Men men, what to do??

Ska nog mixtra lite med designen tror jag, kanske en stilren vit bara.. Och sen ska jag slå på Stick It efter BB tror jag. Kände att detta inlägg blev väldigt all over the place, men fick ur mig det jag hade att säga, ehehehehe. Vi hörs när vi hörs!